Wonen

Het gezellige vakantiehuis biedt plaats aan maximaal vier personen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle woonkamer, welke is voorzien van diverse extra’s. Zo kunt u genieten van een ruime bank met sofa en lekker even bijkomen na een inspannende dag in de Ardennen. De woonkamer is voorzien van een LED-televisie, een DVD-speler en een Playstation spelcomputer. In het vakantiehuis zijn een aantal DVDn films, alsook computerspellen voor de Playstation aanwezig. Zit uw favoriete titel er niet bij, dan kunt u bij de receptie van het park terecht voor de huur van diverse topfilms.

Ons vakantiehuis is uitgerust met gratis WiFi en digitale televisie en radio met een ruim internationaal zenderaanbod.

Eethoek

In de eethoek staat een gezellige eettafel met vier fijne stoelen. Bij aankomst kan je genieten van een gedekte tafel. Ook aan de kleinsten is gedacht: een kinderstoel kan je op vraag gratis lenen (incl. zitverkleiner).

Keuken

De keuken staat in een open verbinding met de eethoek. Zo onderhoudt u het contact met uw huisgenoten tijdens het bereiden van uw maaltijden. De keuken is compleet en beschikt o.a. over een gascomfort met vier pitten, een koelkast met een vriesvakje en een espresso koffiezetapparaat. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de winkel op het park (naast het restaurant). U kunt daar de dagelijkse levensmiddelen verkrijgen en o.a. brood bestellen dat u de volgende dag vers kunt ophalen. In de directe omgeving van het park kunt u ook terecht voor uw boodschappen. In Barveaux (10 km vanaf park) zijn grote supermarkten (Carrefour en Spar) aanwezig en in Durbuy (5 km) kunt u uitstekend terecht voor het verkrijgen van diverse streek en versproducten.