Wonen

De gezellige chalet biedt plaats aan maximaal vier personen. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle woonkamer, welke is voorzien van diverse extra’s. Zo kunt u genieten van 4 aparte zitzetels (poangs van Ikea)  om lekker even bijkomen na een inspannende dag in de Ardennen. De woonkamer is voorzien van een LED-televisie met soundbar, een DVD-speler en een Playstation spelcomputer. In de bungalow zijn een aantal DVD films, alsook computerspellen voor de Playstation aanwezig. Zit uw favoriete titel er niet bij, dan kunt u bij de receptie van het park terecht voor de huur van diverse topfilms.

Onze bungalow is uitgerust met gratis WiFi en digitale televisie en radio met een ruim internationaal zenderaanbod.

Eethoek

In de eethoek staat een gezellige eettafel met vier fijne stoelen.

Keuken

De keuken staat in een open verbinding met de eethoek. Zo onderhoudt u het contact met uw huisgenoten tijdens het bereiden van uw maaltijden. De keuken is compleet en beschikt o.a. over een gascomfort met vier pitten, een koelkast met een vriesvakje, een filterkoffiezetapparaat en Senseo  .

Voor kleine boodschappen kunt u terecht in de automaten op het park (naast het restaurant). In de directe omgeving van het park kunt u ook terecht voor uw boodschappen. In Barveaux (10 km vanaf park) zijn grote supermarkten (Carrefour,Aldi en Spar) aanwezig en in Durbuy (4 km) kunt u uitstekend terecht voor het verkrijgen van diverse streek en versproducten.